Okulumuz Hakkında

Selimiye Şükrü Tugay İlkokulu
Selimiye Mahallesi Buruncuk Mevkii No91 Marmaris / MUĞLA
(0252) 446 42 00
0252 446 42 00
https://selimiyesukrutugayilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

İstiyoruz ki; öğrenciler bireysel farklılıkların doğurduğu ilgi istek ve yetenekler doğrultusunda eğitim öğretim sürecini yaşasın ve okul sonrası yaşantısına aktarabilsin.

MİSYON

Biz öğrencilerimizin farklılıklarını, yeteneklerini açığa çıkarmak, onları en bilimsel teknolojiyle donatmak, eğitim yaşantılarının meydana geldiği çevreyi başarılı biçimde kontrol etmek, eğitimde tam öğrenmeyi gerçekleştirmek için ve süreçteki öğrencilerin tamamını istenilen hedefe ulaştırmak, öğrencileri ve velileri toplumsal değişimden haberdar etmek, öğrencilerin kendini tanıması, çevrede kendisine açık olan fırsatları öğrenmesi, gizil güçlerin geliştirilmesi ve çevresine uyum sağlamsına yardımcı olmak, demokratik hayatın karar verme gücüne sahip bireyler yetiştirmek, herkesin öğrenme haklarından eşit olarak yararlanması ve bu sayede öğrenci yeteneklerini en yüksek derecede geliştirme imkanı sağlamak, öğrencilerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi için öğretmenlerin daha istekli olarak çalışabilecekleri ortamlar sağlamak için varız.

BAŞARILAR

Öğretmen :4
Öğrenci :58
Derslik :4
Biyoloji Laboratuvarı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1035
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

08:40-14:30

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Klima

Servis Bilgisi

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 100 Km, ilçe merkezine 42 Km

Yerleşim Yeri Bilgisi

2014 yerel seçimlerinde Muğla Belediyesi’nin Büyükşehir olması ile Köy olan yerleşim yerimiz Mahalle olmuştur. Turgut Mahallesi, Bayır Mahallesi, Bozburun Mahallesi, Söğüt Mahallesi en yakın yerleşim alanları ve sınır komşularıdır. Mahallenin yerleşim alanı sahil şeridinde olup deniz kenarında kurulmuştur. Bölgenin iklimi tipik Akdeniz iklimidir. Halkın temel geçim kaynağı turizm ve balıkçılıktır.Ayrıca tekne ve kayık yapımı ile ilgili atölyeler bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları